Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіренко Н.-
dc.date.accessioned2025-06-11T15:01:12Z-
dc.date.available2025-06-11T15:01:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. Гіренко, Д. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 248-252.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651-
dc.description.abstractПроаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectборошняні виробиuk_UA
dc.subjectхарчування людей похилого вікуuk_UA
dc.subjectм'ясний фаршuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.titleТехнологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого вікуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія фаршевого напівфабрикату.pdf750,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.