Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіренко Н. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T15:01:12Z | - |
dc.date.available | 2025-06-11T15:01:12Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Гіренко Н. Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку / Н. Гіренко, Д. Крамаренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 248-252. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36651 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано особливості організації харчування людей похилого віку. Представлено результати розробки технології фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку. Розроблено технологічну схему виробництва, яка дозволяє впровадити виробництво нових видів борошняних виробів на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.subject | харчування людей похилого віку | uk_UA |
dc.subject | м'ясний фарш | uk_UA |
dc.subject | квасоля | uk_UA |
dc.subject | гарбуз | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.title | Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого віку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія фаршевого напівфабрикату.pdf | 750,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.