Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36796
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Сисоєва С. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-19T21:30:15Z | - |
dc.date.available | 2025-06-19T21:30:15Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Новітні технології та тренди ресторанного бізнесу / О. Ю. Давидова, С. І. Сисоєва // Journal of management, economics and technology. – 2024. - № 1. – С. 58-67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36796 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано теоретичні, науково-методичні та прикладні питання ресторанної галузі. Розроблено практичні рекомендації щодо застосування новітніх трендів у галузі ресторанного бізнесу та здорового харчування. Методологічною основою дослідження є сукупність методів наукового пізнання, а саме логічних, системно-структурних та інших. Сфера ресторанного господарства є галуззю економіки, що постійно розвивається. Оскільки ця сфера торкається інтересів майже всього населення, вона вимагає до себе особливої уваги та підходу, і з метою максимального задоволення інтересів споживачів необхідно поступово проводити модернізацію бізнесу та впроваджувати інновації та технології, необхідні для подальшої життєдіяльності ресторанів. Стаття спрямована на вивчення технологій і трендів у сфері ресторанного господарства, описує тренди, що використовують у ресторанах та інших закладах ресторанного господарства. Доведено, що правильне харчування не просто тренд, а невід’ємна частина сучасної культури харчування. У статті представлено найбільш пріоритетні тренди, виявлено позитивне і негативне значення та розглянуто технології, що найчастіше використовують у ресторанному бізнесі. Розглянуто класифікацію інновацій і виділено кілька основних груп, на які вони поділяються. Виявлено ознаки, що визначають рівень використання трендів. Тому актуальним залишається завдання з розроблення та впровадження нових видів технологій, що сприяють подальшому розвитку ресторанної сфери нашої країни. Доведено, що інновації дозволяють підприємству ресторанного господарства покращувати якість обслуговування та технологію приготування страв. А їх застосування є одним з факторів, що підвищують конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства на ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | тренд | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | екологія | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | страви | uk_UA |
dc.title | Новітні технології та тренди ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Давидова, Сисоєва НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 560,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.