Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36820| Назва: | Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві |
| Автори: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І Гречко А. А. |
| Теми: | HR-менеджмент управління персонал мотивація підприємство готельно-ресторанне господарство якість обслуговування ефективність |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Давидова О. Ю. Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві / О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, А. А. Гречко // Бізнес Інформ. - 2025. - № 2. - С. 262-269. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто особливості організації HR-менеджменту в індустрії гостинності на прикладі готелю «Баден-Баден» у м. Харків. Вивчено визначальні аспекти управління персоналом, такі як: набір, відбір, адаптація, навчання, мотивація, розвиток, оцінювання та утримання працівників. Особлива увага приділена важливості розвитку корпоративної культури, що не тільки сприяє підвищенню рівня обслуговування споживачів, але й формує імідж підприємства на конкурентному ринку. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36820 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Давидова О.Ю. Реферат Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві.pdf | 664,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.