Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36820
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Черевична Н. І | - |
dc.contributor.author | Гречко А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-23T11:27:43Z | - |
dc.date.available | 2025-06-23T11:27:43Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві / О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична, А. А. Гречко // Бізнес Інформ. - 2025. - № 2. - С. 262-269. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36820 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто особливості організації HR-менеджменту в індустрії гостинності на прикладі готелю «Баден-Баден» у м. Харків. Вивчено визначальні аспекти управління персоналом, такі як: набір, відбір, адаптація, навчання, мотивація, розвиток, оцінювання та утримання працівників. Особлива увага приділена важливості розвитку корпоративної культури, що не тільки сприяє підвищенню рівня обслуговування споживачів, але й формує імідж підприємства на конкурентному ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | HR-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | якість обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.title | Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Давидова О.Ю. Реферат Роль HR-менеджменту в готельно-ресторанному господарстві.pdf | 664,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.