Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробйов Д. Ю. | - |
dc.contributor.author | Велика О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-07T12:43:30Z | - |
dc.date.available | 2025-08-07T12:43:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Воробйов Д. Ю. Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану / Д.Ю. Воробйов, О.Ю. Велика// Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 22 листопада 2024 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л.М., 2024. – С. 141-145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості управління збутовою діяльністю підприємства, яке займається виробництвом морозива, в умовах воєнного стану. Проведено аналіз впливу рівня заробітної плати населення та обсягів виробництва молока на обсяги виробництва й збуту морозива. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | збутова діяльність | uk_UA |
dc.subject | ринок морозива | uk_UA |
dc.subject | воєнний стан | uk_UA |
dc.subject | кореляційно-регресійний аналіз | uk_UA |
dc.title | Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Воробйов Велика тези.pdf | 519,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.