Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033
Title: | Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану |
Authors: | Воробйов Д. Ю. Велика О. Ю. |
Keywords: | управління збутова діяльність ринок морозива воєнний стан кореляційно-регресійний аналіз |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Воробйов Д. Ю. Особливості управління збутовою діяльністю підприємств в умовах воєнного стану / Д.Ю. Воробйов, О.Ю. Велика// Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 22 листопада 2024 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л.М., 2024. – С. 141-145. |
Abstract: | Розглянуто особливості управління збутовою діяльністю підприємства, яке займається виробництвом морозива, в умовах воєнного стану. Проведено аналіз впливу рівня заробітної плати населення та обсягів виробництва молока на обсяги виробництва й збуту морозива. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37033 |
Appears in Collections: | Статті студентів (МЛІ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Воробйов Велика тези.pdf | 519,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.