Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Івашура А. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-08-21T11:13:14Z | - |
| dc.date.available | 2025-08-21T11:13:14Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. А. Івашура ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,01 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. — 61 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 58-60. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144 | - |
| dc.description.abstract | Подано основні теоретичні відомості, практичні завдання і методичні рекомендації до їх виконання, матеріал для закріплення знань, основні типові завдання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | uk_UA |
| dc.subject | хімія харчових компонентів | uk_UA |
| dc.subject | виробництво харчових продуктів | uk_UA |
| dc.subject | упровадження нутриціологічних практик | uk_UA |
| dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
| dc.subject | усвідомлене споживання | uk_UA |
| dc.title | Харчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2025-Івашура А.А.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.