Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.date.accessioned2025-08-21T11:13:14Z-
dc.date.available2025-08-21T11:13:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХарчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. А. Івашура ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,01 MБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. — 61 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 58-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37144-
dc.description.abstractПодано основні теоретичні відомості, практичні завдання і методичні рекомендації до їх виконання, матеріал для закріплення знань, основні типові завдання за темами навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяuk_UA
dc.subjectхімія харчових компонентівuk_UA
dc.subjectвиробництво харчових продуктівuk_UA
dc.subjectупровадження нутриціологічних практикuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectусвідомлене споживанняuk_UA
dc.titleХарчова хімія та нутриціологія. Практикум для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 "Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівняuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025-Івашура А.А.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.