Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жуков В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-18T10:36:29Z | - |
dc.date.available | 2025-09-18T10:36:29Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Жуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | економічні процеси | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf | 378,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.