Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.date.accessioned2025-09-18T10:36:29Z-
dc.date.available2025-09-18T10:36:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЖуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287-
dc.description.abstractРозглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectекономічні процесиuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf378,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.