Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Protasenko O. | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-19T21:58:57Z | - |
dc.date.available | 2025-10-19T21:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Protasenko O. The role of employee nutrition in promoting occupational safety / O. Protasenko // Комунальне господарство міст. – Харків : ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. – 2025. – Том 4. – Вип. 192. – С. 409-418. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414 | - |
dc.description.abstract | Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | occupational safety | uk_UA |
dc.subject | employee nutrition | uk_UA |
dc.subject | workplace health | uk_UA |
dc.subject | food policy | uk_UA |
dc.subject | employee’s well-being | uk_UA |
dc.title | The role of employee nutrition in promoting occupational safety | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Протасенко_The role of employee nutrition in promoting occupational safety.pdf | 244,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.