Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorProtasenko O.-
dc.date.accessioned2025-10-19T21:58:57Z-
dc.date.available2025-10-19T21:58:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationProtasenko O. The role of employee nutrition in promoting occupational safety / O. Protasenko // Комунальне господарство міст. – Харків : ХНУМГ ім. О.М. Бекетова. – 2025. – Том 4. – Вип. 192. – С. 409-418.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37414-
dc.description.abstractNutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectoccupational safetyuk_UA
dc.subjectemployee nutritionuk_UA
dc.subjectworkplace healthuk_UA
dc.subjectfood policyuk_UA
dc.subjectemployee’s well-beinguk_UA
dc.titleThe role of employee nutrition in promoting occupational safetyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_The role of employee nutrition in promoting occupational safety.pdf244,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.