Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427
Назва: Дослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловості
Автори: Перерва П. Г.
Теми: акціонування
приватизація
кондитерська промисловість
ринок алкогольних напоїв
Дата публікації: 2006
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Перерва П. Г. Дослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловості / П. Г. Перерва // Економіка розвитку. – 2006. – № 3 (39). – С. 86-90.
Короткий огляд (реферат): In the article the results of research on privatization of beer and pastry enterprises are given. Schemes of the most effective privatization of food enterprises are offered. Conclusions on effective bringing in foreign investors info privatization process in Ukraine are made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427
Розташовується у зібраннях:№ 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
перерва.pdf665,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.