Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683| Назва: | Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів |
| Автори: | Скрипнік К. В. Крамаренко Д. П. |
| Теми: | черствіння хлібобулочні вироби солодові екстракти поліпшувачі |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Скрипнік К. В. Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів / К.В. Скрипнік, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ. - 2025. - С. 133-135. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто застосування солодових екстрактів як натурального поліпшувача. Визначено, що використання солодових екстрактів є ефективним та технологічно обґрунтованим способом уповільнення процесу черствіння борошняних виробів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скрипнік.pdf | 363,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.