Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипнік К. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-11-19T21:17:50Z-
dc.date.available2025-11-19T21:17:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСкрипнік К. В. Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів / К.В. Скрипнік, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ. - 2025. - С. 133-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683-
dc.description.abstractРозглянуто застосування солодових екстрактів як натурального поліпшувача. Визначено, що використання солодових екстрактів є ефективним та технологічно обґрунтованим способом уповільнення процесу черствіння борошняних виробів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectчерствінняuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectсолодові екстрактиuk_UA
dc.subjectполіпшувачіuk_UA
dc.titleВплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скрипнік.pdf363,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.