Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683
Назва: Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів
Автори: Скрипнік К. В.
Крамаренко Д. П.
Теми: черствіння
хлібобулочні вироби
солодові екстракти
поліпшувачі
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Скрипнік К. В. Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів / К.В. Скрипнік, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ. - 2025. - С. 133-135.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто застосування солодових екстрактів як натурального поліпшувача. Визначено, що використання солодових екстрактів є ефективним та технологічно обґрунтованим способом уповільнення процесу черствіння борошняних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скрипнік.pdf363,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.