Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Скворцова А. В. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T21:21:21Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T21:21:21Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Скворцова А. В. Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів / А.В. Скворцова, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 93-95. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684 | - |
| dc.description.abstract | Визначено, що використання сучасних цукрозамінників та підсолоджувачів, зокрема натуральних, таких як еритритол і стевія, є науково обґрунтованим та комерційно перспективним напрямом розвитку кондитерської галузі. Це дозволяє створювати продукти з високими органолептичними показниками та покращеними нутриціологічними характеристиками, що відповідає глобальним трендам здорового способу життя. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
| dc.subject | асортимент десертів | uk_UA |
| dc.subject | цукрозамінники | uk_UA |
| dc.subject | підсолоджувачі | uk_UA |
| dc.title | Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скворцова.pdf | 358,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.