Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкворцова А. В.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-11-19T21:21:21Z-
dc.date.available2025-11-19T21:21:21Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСкворцова А. В. Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів / А.В. Скворцова, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 93-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684-
dc.description.abstractВизначено, що використання сучасних цукрозамінників та підсолоджувачів, зокрема натуральних, таких як еритритол і стевія, є науково обґрунтованим та комерційно перспективним напрямом розвитку кондитерської галузі. Це дозволяє створювати продукти з високими органолептичними показниками та покращеними нутриціологічними характеристиками, що відповідає глобальним трендам здорового способу життя.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectасортимент десертівuk_UA
dc.subjectцукрозамінникиuk_UA
dc.subjectпідсолоджувачіuk_UA
dc.titleВикористання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скворцова.pdf358,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.