Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684
Назва: Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів
Автори: Скворцова А. В.
Крамаренко Д. П.
Теми: кондитерські вироби
асортимент десертів
цукрозамінники
підсолоджувачі
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Скворцова А. В. Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів / А.В. Скворцова, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 93-95.
Короткий огляд (реферат): Визначено, що використання сучасних цукрозамінників та підсолоджувачів, зокрема натуральних, таких як еритритол і стевія, є науково обґрунтованим та комерційно перспективним напрямом розвитку кондитерської галузі. Це дозволяє створювати продукти з високими органолептичними показниками та покращеними нутриціологічними характеристиками, що відповідає глобальним трендам здорового способу життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скворцова.pdf358,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.