Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690| Назва: | Nutrition and occupational safety: an integrated perspective |
| Автори: | Protasenko O. |
| Теми: | occupational safety employee nutrition employee’s well-being |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Protasenko O. Nutrition and occupational safety: an integrated perspective / O. Protasenko // Актуальні питання безпеки праці у контексті сталого розвитку та європейської інтеграції України: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 11-12 листопада 2025 р. / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2025. – С. 147-149. (електронне видання) |
| Короткий огляд (реферат): | Nutrition is an overlooked part of workplace safety, demanding holistic health approaches. It impacts focus, reaction time, and emotional balance. Poor diet links to fatigue and errors, while good nutrition can significantly cut mistakes and ease stress. Employers should implement food policies in the workplace, treating nutrition as a strategic safety asset. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37690 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Протасенко_NUTRITION AND OCCUPATIONAL SAFETY.pdf | 3,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.