Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorProtasenko O.-
dc.date.accessioned2025-12-01T22:22:05Z-
dc.date.available2025-12-01T22:22:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationDigital transformation of the hotel and restaurant industry: shift from service to experience ecosystem / O. Protasenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – C. 82-86.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37886-
dc.description.abstractThe paper examines the digital transformation of the hospitality industry as a strategic shift from a traditional service model to a data-driven experience ecosystem. Key technological drivers of this process are analysed, including AI-based predictive personalisation , the creation of digital twins of operations , and the implementation of the Unified Commerce concept for the seamless integration of services. Particular attention is paid to the Ukrainian HoReCa market, for which digital modernisation is a critical condition for post-war recovery, attracting investment, and successful integration into the European economic space.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectdigital transformationuk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectexperience ecosystemuk_UA
dc.subjectpredictive personalisationuk_UA
dc.subjectdigital twinuk_UA
dc.subjectunified commerceuk_UA
dc.titleDigital transformation of the hotel and restaurant industry: shift from service to experience ecosystemuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protasenko_DIGITAL TRANSFORMATION OF THE HOTEL AND RESTAURANT INDUSTRY.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.