Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916
Назва: Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації
Автори: Гіренко Н. І.
Крамаренко Д. П.
Теми: молекулярна гастрономія
альтернативні види туризму
інноваційні гастрономічні технології
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гіренко Н.І. Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 04 листопада 2025 р. - Харків: ДБТУ, 2025. - С. 284-285.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто напрями впровадження технологій молекулярної гастрономії як у практичній діяльності ресторанів, так і в освітньо-наукових установах, де проводяться фундаментальні та прикладні дослідження. Визначено, що молекулярна гастрономія формує новий сегмент гастрономічного туризму, що поєднує науковий, культурний та економічний потенціал, створюючи унікальні туристичні продукти з високою доданою вартістю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.