Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916| Назва: | Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації |
| Автори: | Гіренко Н. І. Крамаренко Д. П. |
| Теми: | молекулярна гастрономія альтернативні види туризму інноваційні гастрономічні технології |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Гіренко Н.І. Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 04 листопада 2025 р. - Харків: ДБТУ, 2025. - С. 284-285. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто напрями впровадження технологій молекулярної гастрономії як у практичній діяльності ресторанів, так і в освітньо-наукових установах, де проводяться фундаментальні та прикладні дослідження. Визначено, що молекулярна гастрономія формує новий сегмент гастрономічного туризму, що поєднує науковий, культурний та економічний потенціал, створюючи унікальні туристичні продукти з високою доданою вартістю. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ІНТЕГРАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ МОЛЕКУЛЯРНОЇ ГАСТРОНОМІЇ В СИСТЕМУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ.pdf | 338,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.