Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіренко Н. І.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д. П.-
dc.date.accessioned2025-12-03T14:16:31Z-
dc.date.available2025-12-03T14:16:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГіренко Н.І. Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 04 листопада 2025 р. - Харків: ДБТУ, 2025. - С. 284-285.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916-
dc.description.abstractРозглянуто напрями впровадження технологій молекулярної гастрономії як у практичній діяльності ресторанів, так і в освітньо-наукових установах, де проводяться фундаментальні та прикладні дослідження. Визначено, що молекулярна гастрономія формує новий сегмент гастрономічного туризму, що поєднує науковий, культурний та економічний потенціал, створюючи унікальні туристичні продукти з високою доданою вартістю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectмолекулярна гастрономіяuk_UA
dc.subjectальтернативні види туризмуuk_UA
dc.subjectінноваційні гастрономічні технологіїuk_UA
dc.titleІнтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.