Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гіренко Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-03T14:16:31Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-03T14:16:31Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Гіренко Н.І. Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 04 листопада 2025 р. - Харків: ДБТУ, 2025. - С. 284-285. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37916 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто напрями впровадження технологій молекулярної гастрономії як у практичній діяльності ресторанів, так і в освітньо-наукових установах, де проводяться фундаментальні та прикладні дослідження. Визначено, що молекулярна гастрономія формує новий сегмент гастрономічного туризму, що поєднує науковий, культурний та економічний потенціал, створюючи унікальні туристичні продукти з високою доданою вартістю. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | молекулярна гастрономія | uk_UA |
| dc.subject | альтернативні види туризму | uk_UA |
| dc.subject | інноваційні гастрономічні технології | uk_UA |
| dc.title | Інтеграція технологій молекулярної гастрономії в систему гастрономічного туризму в умовах глобалізації | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ІНТЕГРАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ МОЛЕКУЛЯРНОЇ ГАСТРОНОМІЇ В СИСТЕМУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ.pdf | 338,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.