Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37992
Назва: Сучасні інституційні чинники впливу на розвиток туризму та збереження сільської спадщини Слобожанщини
Автори: Гавкалова Н. Л.
Холодок В. Д.
Сиромолот Е. А.
Теми: багатосторонні партнерства
європейська інтеграція
функціональні території
агротуристичний розвиток
туризм
збереження культурної спадщини
територіальне співробітництво
конкурентоспроможність громад та регіонів
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гавкалова Н. Л. Сучасні інституційні чинники впливу на розвиток туризму та збереження сільської спадщини Слобожанщини / Н. Л. Гавкалова, В. Д. Холодок, Е. А. Сиромолот // Публічне управління: проблеми та перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 95-річчю з дати заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 28 листопада 2025 р. – Харків : ТОВ «Константа», 2025. – С. 505-511.
Короткий огляд (реферат): Авторами проаналізовано сучасні інституційні чинники впливу на розвиток туризму та збереження сільської спадщини в Україні в умовах викликів для регіонального розвитку України, пов’язаних з умовами воєнного стану та продовженням формуванням кращих практик управління розвитком територій і територіального співробітництва в регіонах України. Авторами доведено важливу роль у розвитку туризму у Харківській області у сучасних умовах ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», який використовує різні форми співпраці та інструменти посилення спроможності територіальних громад у сфері розвитку туризму, створення умов для участі громадськості у проєктах збереження культурної спадщини та патріотичного виховання, відновлення роботи партнерства кластерного розвитку сфери агротуризму, гастротуризму та розвитку сільської спадщини. Авторами запропоновані подальші дії з розвитку проєктів Агротуристичного кластеру «Сіверський Донець», Центру сільської спадщини «Слобожанщина» та Дороги вина та смаку «Слобожанщини».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37992
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гавкалова_Холодок_Сиромолот_тези.pdf895,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.