Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029| Назва: | Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу |
| Автори: | Жуков В. В. Міщерюк А. |
| Теми: | готельно-ресторанний бізнес методи просування продукції система збуту продукції |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Жуков В. В. Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу / В. В. Жуков. А. Міщерюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 222-224. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто просування збуту продукції у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованого на інформування потенційних споживачів. Проаналізовано основні методи просування продукції: реклама, зв’язки з громадськістю, стимулювання збуту, PR-діяльність (зв’язки з громадськістю), особисті продажі та інтернет-маркетинг. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези _Жуков, Міщерюк.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.