Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38274
Title: Сучасні підходи до мотивації персоналу в харчовій галузі України
Authors: Козлова І. М.
Березницька М. Р.
Keywords: воєнний стан
індивідуалізований підхід
кризова мотивація
мотивація персоналу
плинність кадрів
харчова галузь
Issue Date: 2025
Citation: Козлова І. М. Сучасні підходи до мотивації персоналу в харчовій галузі України / І. М. Козлова, М. Р. Березницька // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 21 листопада 2025 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2025. - С. 229-233.
Abstract: Досліджено трансформацію мотиваційних механізмів управління персоналом підприємств харчової галузі України в умовах воєнного стану та кадрового дефіциту. Обґрунтовано необхідність переходу до комплексного індивідуалізованого підходу на основі аналізу класичних та інноваційних теорій. Визначено адаптовані мотиваційні стратегії, що поєднують матеріальне заохочення, нематеріальні стимули та інструменти кризової мотивації для підвищення продуктивності праці та зниження плинності кадрів.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38274
Appears in Collections:Статті (МЛІ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.