Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильченко Д. Р.-
dc.date.accessioned2013-10-25T12:18:44Z-
dc.date.available2013-10-25T12:18:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВасильченко Д. Р. Значення оптимального харчового раціону для людини / Д. Р. Васильченко // Управління розвитком. - 2013. - № 14. - С. 98-99.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4128-
dc.description.abstractРозв'язано оптимізаційну задачу харчового раціону людини з урахуванням мінімальних витрат, що відповідають сучасним умовам життєдіяльності людини.en_US
dc.description.abstractРешена оптимизационная задача пищевого рациона человека с учетом минимальных издержек, которые соответствуют современным условиям жизнедеятельности человека.en_US
dc.description.abstractThe solution of optimization task of man's food ration in view of the minimum expen¬ses, which match modern conditions of human life and activities, has been offered.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectраціональне харчуванняen_US
dc.subjectоптимізаційна модельen_US
dc.subjectмінімізація витратen_US
dc.subjectзадача лінійного програмуванняen_US
dc.titleЗначення оптимального харчового раціону для людиниen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udcУДК 330.59:613.2en_US
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.