Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4128| Title: | Значення оптимального харчового раціону для людини |
| Authors: | Васильченко Д. Р. |
| Keywords: | раціональне харчування оптимізаційна модель мінімізація витрат задача лінійного програмування |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | ХНЕУ |
| Citation: | Васильченко Д. Р. Значення оптимального харчового раціону для людини / Д. Р. Васильченко // Управління розвитком. - 2013. - № 14. - С. 98-99. |
| Abstract: | Розв'язано оптимізаційну задачу харчового раціону людини з урахуванням мінімальних витрат, що відповідають сучасним умовам життєдіяльності людини. Решена оптимизационная задача пищевого рациона человека с учетом минимальных издержек, которые соответствуют современным условиям жизнедеятельности человека. The solution of optimization task of man's food ration in view of the minimum expen¬ses, which match modern conditions of human life and activities, has been offered. |
| URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4128 |
| Appears in Collections: | Статті (ЕММ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Васильченко Д.Р. ЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДЛЯ ЛЮДИНИ.pdf | 432,95 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
