Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Литвинцева Г. С. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-25T08:05:25Z | - |
dc.date.available | 2012-05-25T08:05:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95 | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства. | en_US |
dc.description.abstract | The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ХНЕУ | en_US |
dc.subject | рентабельність підприємства | en_US |
dc.subject | резерв | en_US |
dc.subject | методика аналізу рентабельності підприємства | en_US |
dc.subject | ефективність діяльності підприємства | en_US |
dc.title | ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ" | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | УДК 658.155:664.6 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 5 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ _Хлібозавод Салтівський_.pdf | 380,4 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.