Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472| Title: | ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ" |
| Authors: | Литвинцева Г. С. |
| Keywords: | рентабельність підприємства резерв методика аналізу рентабельності підприємства ефективність діяльності підприємства |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | ХНЕУ |
| Citation: | Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95 |
| Abstract: | Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства. The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472 |
| Appears in Collections: | № 5 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ _Хлібозавод Салтівський_.pdf | 380,4 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
