Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Перегляд зібрання за групою - Автори Черевична Н. І.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 21
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні
Черевична Н. І.
;
Тимченко К. І.
2024
Аналіз інноваційної діяльності у готельному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Сребнюк К. С.
2025
Бізнес-готелі як ключовий елемент інфраструктури ділового туризму
Черевична Н. І.
;
Сова С. В.
2024
Біле вино: якість і безпечність, користь і шкода
Черевична Н. І.
;
Сова С. В.
2024
Види інновацій у готельному бізнесі в Україні
Черевична Н. І.
;
Сребнюк К. С.
2023
Впровадження соціальних інновацій у вітчизняний готельний бізнес
Черевична Н. І.
;
Хомутовська Ж. А.
2023
Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу
Черевична Н. І.
;
Подушко Ю. О.
2024
Крафтове хлібопечення як аспект української харчової ідентичності
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
;
Грін Н. М.
2024
Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Черевична Н. І.
;
Грін Н. М.
;
Герошенко І. О.
2024
Соціальні інновації у готелях для людей з особливими потребами
Черевична Н. І.
;
Сталмакова І. Г.
2024
Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освіту
Черевична Н. І.
2025
Сучасні екологічні інновації та їх вплив на ефективність роботи готельних підприємств України
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
;
Сребнюк К. С.
2025
Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2023
Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Черевична Н. І.
;
Середенко В. В.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2023
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі
Черевична Н. І.
;
Тітова Е. В.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.