Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977| Title: | Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів |
| Authors: | Жуков В. В. |
| Keywords: | фактори ризику готельно-ресторанний бізнес безпека мінімізацією ризиків |
| Issue Date: | 2022 |
| Citation: | Жуков В. В. Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів / В. В. Жуков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. : тези допов. / Державний біотехнологічний ун-т. – Харків, 2022. – С. 326–327. |
| Abstract: | У сучасному висококонкурентному середовищі бізнес повинен постійно аналізувати можливі ризики функціонування. Наявність ризиків та їх значущість стосується і готельного бізнесу, який має формувати стратегії підвищення безпеки проживання клієнтів та роботи персоналу готелю. Основною проблемою, яка виникає у готельєрів при забезпеченні безпеки, є той фактор, що їм необхідно балансувати між адекватним забезпеченням безпеки та рівнем гостинності. Ця суперечлива проблема багато в чому унікальна і відрізняється від інших галузей. Постояльці очікують, що готелі піклуватимуться про них так, щоб вони почувалися як вдома, та були в безпеці. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Жуков В.В. с.-326-327.pdf | 120,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.