Статті (ГРБКТ) : [126] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 40 з 126
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Global practices of public administration in protecting public interests in the environmental sectorSysoieva S.; Fedchenko S.
2025Сучасні інформаційні технології як адаптивно-орієнтований механізм управління підприємством готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.; Михайлишин А. В.
2025Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantageDavydova O.; Sysoieva S.
2024Інвестиційні ризики в готельно-ресторанному бізнесі при проведенні проектного фінансуванняЖуков В. В.; Лавро В. В.
2024Формування інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.
2024Управління інвестиційними проектами підприємств готельно-ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Оцінка екологічного ризику забруднення ґрунтів важкими металамиБезсонний В. Л.; Некос А. Н.; Гололобова О. О.
2024Прогнозування показників кисневого режиму р. ДунайБезсонний В. Л.; Третьяков О. В.; Некос А. Н.; Чістов Є. В.
2025Технологічні інновації виробництва бісквітів у закладах ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Innovative risk management in the hotel and restaurant business: Scientific and practical aspectShtal T.; Davydova O.; Sysoieva S.; Logvinkov S.; Zhukov V.
2024Applying green technologies in the restaurant businessProtasenko O.; Sova S.
2024Соціальні інновації у готелях для людей з особливими потребамиЧеревична Н. І.; Сталмакова І. Г.
2024Види інновацій у готельному бізнесі в УкраїніЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична Н. І.; Сова С. В.
2024Аналіз інноваційної діяльності у готельному бізнесіЧеревична Н. І.; Сребнюк К. С.
2024Крафтове хлібопечення як аспект української харчової ідентичностіЧеревична Н. І.; Середенко В. В.; Грін Н. М.
2019Системна характеристика методів проектного фінансуванняЖуков В. В.
2024Економічна сутність ризиків інвестиційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.
2024Шляхи підвищення ефективності управління грошовими потоками підприємств готельного і ресторанного бізнесуЖуков В. В.
2024Теоретичні основи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесуЖуков В. В.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 21 до 40 з 126