Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36463
Назва: | Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantage |
Автори: | Davydova O. Sysoieva S. |
Теми: | innovation trend technology restaurant business ecology healthy eating dishes competiveness |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Davydova O. Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantage / O. Davydova, S. Sysoieva // Economics and Public Administration. Global scientific trends. – 2025. - Volume 2. – Р. 44-51. |
Короткий огляд (реферат): | The purpose of this study is to analyze and systematize innovative strategies and approaches to the formation of emotional service in the restaurant industry, aimed at creating a unique gastronomic experience and ensuring sustainable economic competitiveness and market advantages in the restaurant industry of the future. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36463 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4 (2).pdf | 318,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.