Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648
Назва: | Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа |
Автори: | Сисоєва А. Крамаренко Д., Гіренко Н. Гіренко Н. |
Теми: | здобні булочки борошно чіа функціональне харчування харчова цінність безглютенові продукти збагачуючі добавки |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Сисоєва А. Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа / А. Сисоєва, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 275-278. |
Короткий огляд (реферат): | Представлено дослідження щодо розробки технології та рецептури здобної булочки з підвищеною харчовою цінністю шляхом заміни пшеничного борошна на борошно з насіння чіа. Проаналізовано унікальний хімічний склад насіння чіа, яке перевершує традиційні зернові культури за вмістом білка, жирів, біологічно активних речовин та не містить глютен. Обґрунтовано актуальність розробки технологій з використанням нетрадиційної сировини для виробництва продуктів харчування функціонального призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа.pdf | 724,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.