Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648
Назва: Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа
Автори: Сисоєва А.
Крамаренко Д., Гіренко Н.
Гіренко Н.
Теми: здобні булочки
борошно чіа
функціональне харчування
харчова цінність
безглютенові продукти
збагачуючі добавки
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Сисоєва А. Інноваційні технології виробництва здобних булочок з використанням борошна чіа / А. Сисоєва, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 275-278.
Короткий огляд (реферат): Представлено дослідження щодо розробки технології та рецептури здобної булочки з підвищеною харчовою цінністю шляхом заміни пшеничного борошна на борошно з насіння чіа. Проаналізовано унікальний хімічний склад насіння чіа, яке перевершує традиційні зернові культури за вмістом білка, жирів, біологічно активних речовин та не містить глютен. Обґрунтовано актуальність розробки технологій з використанням нетрадиційної сировини для виробництва продуктів харчування функціонального призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36648
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.