Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278
Назва: | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня |
Автори: | Ахмедова О. Козубова Н. |
Теми: | ресторан організація харчування готельно-ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ахмедова, Н. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 20 с. (Укр.мова). |
Короткий огляд (реферат): | Наведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
доп.план Організація ресторанного господарства..pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.