Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287| Назва: | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи |
| Автори: | Жуков В. В. |
| Теми: | готельно-ресторанний бізнес економічні процеси інновації |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Жуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf | 378,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.