Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287| Title: | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи |
| Authors: | Жуков В. В. |
| Keywords: | готельно-ресторанний бізнес економічні процеси інновації |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Жуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124. |
| Abstract: | Розглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf | 378,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.