Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683
Title: Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів
Authors: Скрипнік К. В.
Крамаренко Д. П.
Keywords: черствіння
хлібобулочні вироби
солодові екстракти
поліпшувачі
Issue Date: 2025
Citation: Скрипнік К. В. Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів / К.В. Скрипнік, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ. - 2025. - С. 133-135.
Abstract: Розглянуто застосування солодових екстрактів як натурального поліпшувача. Визначено, що використання солодових екстрактів є ефективним та технологічно обґрунтованим способом уповільнення процесу черствіння борошняних виробів.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683
Appears in Collections:Статті студентів (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скрипнік.pdf363,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.