Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683| Title: | Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів |
| Authors: | Скрипнік К. В. Крамаренко Д. П. |
| Keywords: | черствіння хлібобулочні вироби солодові екстракти поліпшувачі |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Скрипнік К. В. Вплив солодових екстрактів на механізм черствіння борошняних виробів / К.В. Скрипнік, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ. - 2025. - С. 133-135. |
| Abstract: | Розглянуто застосування солодових екстрактів як натурального поліпшувача. Визначено, що використання солодових екстрактів є ефективним та технологічно обґрунтованим способом уповільнення процесу черствіння борошняних виробів. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37683 |
| Appears in Collections: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скрипнік.pdf | 363,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.