Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorProtasenko O.-
dc.date.accessioned2025-12-04T20:18:16Z-
dc.date.available2025-12-04T20:18:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationProtasenko O. Integrating soft skills into curricula: how to cultivate a service leader / O. Protasenko // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2025 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. – C. 531-535.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37934-
dc.description.abstractIn the theses, the strategic role of integrating soft skills into professional education for the hospitality and restaurant sector is examined. International practices are analysed, and models for developing a service leader are proposed through an interdisciplinary approach, project-based learning, dual education, mentorship, and digital simulations. It is noted that the formation of a service leader is impossible without the systematic development of communication, emotional intelligence, and leadership.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectsoft skillsuk_UA
dc.subjectservice leaderuk_UA
dc.subjecthospitality and restaurant businessuk_UA
dc.subjectprofessional educationuk_UA
dc.subjectcommunicationuk_UA
dc.subjectemotional intelligenceuk_UA
dc.titleIntegrating soft skills into curricula: how to cultivate a service leaderuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_INTEGRATING SOFT SKILLS INTO CURRICULA.pdf798,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.