Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37934Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Protasenko O. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-04T20:18:16Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-04T20:18:16Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Protasenko O. Integrating soft skills into curricula: how to cultivate a service leader / O. Protasenko // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2025 р. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. – C. 531-535. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37934 | - |
| dc.description.abstract | In the theses, the strategic role of integrating soft skills into professional education for the hospitality and restaurant sector is examined. International practices are analysed, and models for developing a service leader are proposed through an interdisciplinary approach, project-based learning, dual education, mentorship, and digital simulations. It is noted that the formation of a service leader is impossible without the systematic development of communication, emotional intelligence, and leadership. | uk_UA |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.subject | soft skills | uk_UA |
| dc.subject | service leader | uk_UA |
| dc.subject | hospitality and restaurant business | uk_UA |
| dc.subject | professional education | uk_UA |
| dc.subject | communication | uk_UA |
| dc.subject | emotional intelligence | uk_UA |
| dc.title | Integrating soft skills into curricula: how to cultivate a service leader | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Протасенко_INTEGRATING SOFT SKILLS INTO CURRICULA.pdf | 798,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.