Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958| Назва: | Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві |
| Автори: | Жуков В. |
| Теми: | бенчмаркінг інноваційні процеси готельне господарство |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Жуков В. Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 жовтня 2025 р. - Львів : Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2025. – С. 62-64. |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливі основні варіанти підвищення конкурентоспроможності, що реалізують технології бенчмаркінгу: процесний та порівняльний бенчмаркінг. Для покращення роботи виявлені важливі для клієнтів фактори та запропоновано ранжувати їх за значимістю, визначити первинні процеси та можливості готелю щодо задоволення існуючих потреб. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Жуков-ГРБ-Львов.pdf | 590,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.