Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958
Назва: Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві
Автори: Жуков В.
Теми: бенчмаркінг
інноваційні процеси
готельне господарство
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Жуков В. Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 жовтня 2025 р. - Львів : Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2025. – С. 62-64.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливі основні варіанти підвищення конкурентоспроможності, що реалізують технології бенчмаркінгу: процесний та порівняльний бенчмаркінг. Для покращення роботи виявлені важливі для клієнтів фактори та запропоновано ранжувати їх за значимістю, визначити первинні процеси та можливості готелю щодо задоволення існуючих потреб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков-ГРБ-Львов.pdf590,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.