Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17985
Назва: Бізнес-планування у туризмі : методичні рекомендації для проведення тренінгу для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Інші назви: Бизнес-планирование в туризме : методические рекомендации для проведения тренинга для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня
Business Planning in Tourism : guidelines for the training for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism"
Автори: Дехтяр Н. А.
Гниря А. В.
Дехтярь Н. А.
Гниря А. В.
Dekhtyar N. A.
Hnyria A. V.
Теми: бізнес-план
туризм
реалізація проекту
бизнес-план
туризм
реализация проекта
business plan
tourism
project management
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Бізнес-планування у туризмі. Методичні рекомендації для проведення тренінгу для студ. спец. 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Н. А. Дехтяр, А. В. Гниря; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (3,19 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 85 с. - Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні аспекти організації тренінгової форми навчання у процесі підготовки фахівців галузі туризму, а саме: структуру і зміст тренінгового заняття, самостійної роботи студентів у межах тренінгу, форми контролю та критерії оцінювання ефективності тренінгу. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.
Представлены методические аспекты организации тренинговой формы обучения в процессе подготовки специалистов отрасли туризма, а именно: структура и содержание тренингового занятия, самостоятельной работы студентов в рамках тренинга, формы контроля и критерии оценки эффективности тренинга. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня.
The methodical aspects of the organization of the training form of learning in the process of preparing specialists of the tourism industry, namely the structure and content of a training session, independent work of students within the framework of the training schedule, forms of control and criteria for evaluating the effectiveness of the training are provided. For Bachelor's (first) degree students of speciality 24 "Tourism".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17985
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-190-ЕВ Дехтяр Н А, Гниря А В.pdf2,12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.