Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19697
Назва: | Сприйняття інноваційних змін працівниками підприємств |
Інші назви: | Восприятие инновационных изменений работниками предприятий Perception of innovative changes by employees of enterprises |
Автори: | Плєханова Т. Є. Плеханова Т. Е. Pliekhanova T. Ye. |
Теми: | інноваційні зміни сприйняття нововведень инновационные изменения восприятие нововведений innovation changes perceptions of innovations |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Плєханова Т. Є. Сприйняття інноваційних змін працівниками підприємств / Т. Є. Плєханова // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика", 29-30 березня 2018 р., ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. – С. 93 – 94 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто форми ставлення працівників до нововведень. Проаналізовано психологічні бар’єри працівників, що можуть стати причинами виникнення опору персоналу нововведенням. Розглянуто розподіл працівників за ознакою сприйняття нововведень на підприємстві. Рассмотрены формы отношения работников к нововведениям. Проанализированы психологические барьеры работников, которые могут стать причинами возникновения сопротивления персонала нововведениям. Рассмотрены распределение работников по признаку восприятия нововведений на предприятии. The form of attitude of employees to innovations is considered. The author analyzes the psychological barriers of employees, which can become the reasons for the emergence of resistance personnel innovation. The distribution of employees on the basis of acceptance of innovations at the enterprise is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19697 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Плєханова_2.pdf | 385,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.