Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218
Название: | Organisation of the Restaurant Industry |
Авторы: | Akhmedova O. O. Suschenko O. A. |
Ключевые слова: | restaurant restaurant industry restaurant service service restaurant service of tourists |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Organisation of the Restaurant Industry : textbook : [Electronic edition] / compiled by O. О. Akhmedova, O. А. Sushchenko. – Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2019. – 185 p. (English). |
Краткий осмотр (реферат): | The theoretical foundations of the restaurant industry organization in the world and Ukraine are presented, the essence of the service process in the restaurant establishments of different types and classes are considered, main tendencies of the restaurant industry development are indicated. Particular attention is paid to the peculiarities of interconnection of the tourism organisations and restaurant establishments, interdependence of the type of tour and kind of catering, safety and quality issues in the restaurant industries. The textbook is recommended for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ПТТБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ресторанный_бизнес_Ахмедова.pdf | 2,08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.