Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Title: Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Козубова Н. В.
Keywords: готель
гостинність
готельне обслуговування
технологічний цикл
Issue Date: 2020
Citation: Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / укл. Н. В. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 14 с.
Abstract: Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та семінарських занять, методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня .
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Appears in Collections:Методичні матеріали (Т)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП_Технологія_та організація_гот_обслуг.pdf502,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.