Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAkhmedova O. O.-
dc.date.accessioned2021-11-15T08:47:40Z-
dc.date.available2021-11-15T08:47:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationOrganisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. - Kharkiv: S. Kuznets KhNEU, 2021. – 19 p. (Eng.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367-
dc.description.abstractThematic plan of the discipline and its contents on the modules and themes are presented. Plans of lectures, practices and seminars, guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the discipline are presented. Recommended for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectrestaurant industryru_RU
dc.subjectrestaurant serviceru_RU
dc.subjectserviceru_RU
dc.subjectrestaurant service of touristsru_RU
dc.titleOrganisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОРГ_англ.pdf466,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.