Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Akhmedova O. O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T08:47:40Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T08:47:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. - Kharkiv: S. Kuznets KhNEU, 2021. – 19 p. (Eng.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367 | - |
dc.description.abstract | Thematic plan of the discipline and its contents on the modules and themes are presented. Plans of lectures, practices and seminars, guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the discipline are presented. Recommended for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | restaurant | ru_RU |
dc.subject | restaurant industry | ru_RU |
dc.subject | restaurant service | ru_RU |
dc.subject | service | ru_RU |
dc.subject | restaurant service of tourists | ru_RU |
dc.title | Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (Т) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОРГ_англ.pdf | 466,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.