Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Название: | Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level |
Авторы: | Akhmedova O. O. |
Ключевые слова: | restaurant restaurant industry restaurant service service restaurant service of tourists |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. - Kharkiv: S. Kuznets KhNEU, 2021. – 19 p. (Eng.) |
Краткий осмотр (реферат): | Thematic plan of the discipline and its contents on the modules and themes are presented. Plans of lectures, practices and seminars, guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the discipline are presented. Recommended for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (Т) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОРГ_англ.pdf | 466,32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.