Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Назва: Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level
Автори: Akhmedova O. O.
Теми: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Organisation of the Restaurant Industry: Syllabus of the academic discipline for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level. - Kharkiv: S. Kuznets KhNEU, 2021. – 19 p. (Eng.)
Короткий огляд (реферат): Thematic plan of the discipline and its contents on the modules and themes are presented. Plans of lectures, practices and seminars, guidelines for the assessment of students' knowledge, professional competences a student should have after studying the discipline are presented. Recommended for students of speciality 242 "Tourism" educational programme "Tourism" the first (bachelor) level.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26367
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОРГ_англ.pdf466,32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.