Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 57.
назад
1
2
3
4
...
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Green infrastructure as a component of sustainable development
Protasenko O.
;
Ivashura A.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Ergonomic thinking in the design of human-machine systems
Mygal G.
;
Protasenko O.
;
Kobrina N.
;
Mykhailova E.
2023
Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming them
Protasenko O.
;
Mygal G.
2023
Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalization
Protasenko O.
;
Mygal G.
2023
Методика оцінки екологічного стану водойми на основі ентропійно зваженого індексу якості води
Безсонний В. Л.
2023
Визначення екологічного стану кременчуцького водосховища на основі інформаційної ентропії
Безсонний В. Л.
;
Пляцук Л. Д.
;
Пономаренко Р. В.
;
Третьяков О. В.
2023
Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2023
Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"
Сисоєва С. І.
2023
Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Хаустова Т. М.
Просмотр
Автор
21
Безсонний В. Л.
9
Третьяков О. В.
7
Protasenko O.
6
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
5
Черевична Н. І.
4
Logvinkov S.
4
Mygal G.
4
Shabanova H.
4
Пляцук Л. Д.
.
дальше >
Тема
4
екологічна безпека
4
оцінка якості води
4
послуги
4
управління водними ресурсами
4
інформаційна ентропія
3
готельний бізнес
3
послуга
3
ресторанне господарство
3
техногенна безпека
3
технологія
.
< предыдущая
дальше >
Has File(s)
57
true