Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120
Название: | Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors |
Авторы: | Andrieieva S. Kolesnikova M. Pyvovarov Y. Khaustova T. Dikhtyar A. |
Ключевые слова: | physically modified starches effective viscosity gelatinized starch dispersions |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Andrieieva S. Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors / S. Andrieieva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov et al. // Eureka: Life Sciences; Tallinn – 2019. – № 6. – Р. 17-22. |
Краткий осмотр (реферат): | The aim of the study is to investigate rheological properties of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors. Realization of the research aim allows to get products (sauces, creams, fillers for confectionary products and so on), using physically modified starches, able to realize products with given structural-mechanical parameters of quality and safety; and also to provide the rational use of raw material resources, to decrease the labor capacity of the technological process of making culinary products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28120 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khaustova T.M. Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factors.pdf | 428,46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.