Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32635
Назва: Соціальне значення реклами як засобу комунікації з аудиторією
Автори: Терещенко А. Є.
Теми: реклама
креатив
штамп
засоби комунікації
маніпуляції
Бернейс
поведінкові реакції
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Терещенко А. Є. Соціальне значення реклами як засобу комунікації з аудиторією / А. Є. Терещенко, науковий керівник : Г.В. Старкова // Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки : матеріали VI міжнародної студентської наукової конференції, 22 березня 2024 р. / Молодіжна наукова ліга. – Кременчук, 2024. - С. 126-127.
Короткий огляд (реферат): Реклама є важливою частиною масової свідомості, хоча не зажди це результат чесної роботи маркетологів та рекламісті. Маніпуляція через рекламу вже не є чимось незвичайним, проте це суперечить основному принципу маркетингу — найповніше задовільнити потреби споживача. Тобто реклама завжди була невід’ємною частиною не лише для формування свідомості людей, вона є інструментом, який може змусити цілу націю змінити звички, набуті роками лише завдяки ідеям, які сподобаються аудиторії та будуть звучати як правда. Але не завжди ці ідеї користі для аудиторії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32635
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (УСК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-92-PB-127-128.pdf420,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.