Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/472
Название: | ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИКЛАДІ ЗАТ "ХЛІБОЗАВОД "САЛТІВСЬКИЙ" |
Авторы: | Литвинцева Г. С. |
Ключевые слова: | рентабельність підприємства резерв методика аналізу рентабельності підприємства ефективність діяльності підприємства |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | ХНЕУ |
Библиографическое описание: | Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ Хлібозавод "Салтівський" / Г.С. Литвинцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 92 -95 |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано основні показники рентабельності підприємства на прикладі ЗАТ "Хлібозавод" Салтівський" та запропоновано певні кроки для підвищення ефективності діяль¬ності підприємства. The article analyzes the main indicators of profitability on the example of Company bakery "Saltovskiy" and suggests some steps to improve the efficiency of the enterprise. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/472 |
Располагается в коллекциях: | № 5 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвинцева Г.С. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства на прикладі ЗАТ _Хлібозавод Салтівський_.pdf | 380,4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.